Продължете към съдържанието

Добре дошли на уебсайта casablancaonlinemarket.com. Моля, прочетете внимателно настоящите Общи условия за употреба, преди да използвате нашия уебсайт. При достъпването и използването на уебсайта приемате и се съгласявате с тези условия. Ако не сте съгласни с настоящите условия, моля, не използвайте нашия уебсайт.

   

   1. Интелектуална собственост 1.1. Всички материали и съдържание, публикувани на уебсайта casablancaonlinemarket.com, включително текстове, графики, лога, изображения, аудио и видео материали, са собственост на Casablanca Online Market или неговите лицензиодатели и са предмет на закрила на авторското право. 1.2. Забранено е възпроизвеждането, модифицирането, разпространението или използването на материали от уебсайта без предварителното писмено разрешение на Casablanca Online Market.

   1. Информация за продуктите 2.1. Casablanca Online Market се стреми да предостави точна информация за продуктите, включително описания, цени и наличности. Въпреки това, не можем да гарантираме, че информацията е напълно точна, актуална и без грешки. 2.2. В случай на неточност или грешка в информацията за продуктите, Casablanca Online Market си запазва правото да променя или актуализира информацията без предизвестие.

   1. Покупки и плащания 3.1. При извършване на покупка през уебсайта casablancaonlinemarket.com, вие се задължавате да предоставите точна и пълна информация за доставка и плащане. 3.2. Цените на продуктите са обявени в български лева (BGN) и включват ДДС, освен ако не е указано друго. 3.3. Casablanca Online Market използва сигурни платежни системи, за да осигури защита на вашите финансови данни. Въпреки това, не носим отговорност за евентуални проблеми, възникнали при използването на тези платежни системи.

   1. Доставка и връщане на продукти 4.1. Casablanca Online Market предлага доставка на поръчаните продукти до посочен от вас адрес. 4.2. В случай на повреда или грешка с поръчаните продукти, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, за да решим проблема. 4.3. Правото на връщане на поръчаните продукти може да бъде упражнено в рамките на определен срок и при спазване на определени условия. Моля, прочетете страницата ни за Връщане и Замяна за повече информация.

   1. Отказ от отговорност 5.1. Casablanca Online Market не носи отговорност за вреди, причинени от неправилно използване на продуктите, закупени чрез нашия уебсайт. 5.2. Ние не поемаме отговорност за временно недостъпност на уебсайта в случай на технически проблеми извън нашия контрол.

   1. Промени в Общите условия 6.1. Casablanca Online Market запазва правото си да променя настоящите Общи условия по всяко време. Промените влизат в сила веднага след публикуването им на уебсайта. 6.2. Продължавайки да използвате уебсайта след влизане в сила на промените, вие приемате променените Общи условия.